Enviaments

en 24-48h.

Opció de recollir en botiga.

Tens dubtes? Parlem! T'ajudem a trobar la teva referència?

T'oferim un producte propi de la millor qualitat.

Subscriu-te a les nostres ofertes,

promocions i novetats! 

BROTHER
CANON
EPSON
HP
OKI
SAMSUNG
KYOCERA
RICOH
LEXMARK

On som

Vic

Vic 2

Manlleu

La Garriga

Barcelona

Vilafranca

Lleida

Manresa

Girona

Mollet

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

- Gestor de residus autoritzat per la Generalitat de Catalunya.

Subscriu-te a les nostres ofertes

© 2019 by CATIM Catalana d´ impresió

Servei PREU PER CÒPIA

En aquests moments difícils en que tot repercuteix en el cost de l’empresa, CATIM t’ofereix la possibilitat d’optimitzar el cost d’impressió. El que nosaltres anomenem "Preu Per Còpia" és un servei de baix cost per a les teves impressions, a través del qual només pagues pel que imprimeixes cada mes, ja que el servei inclou les despeses relacionades amb la impressora, tòners, manteniment, peces que s’avariïn i reparacions.

Contractant aquest servei obtindràs tot el parc d’impressores cobert, a un preu més econòmic que comprant els tòners. CATIM posarà una impressora, et subministrarà els tòners d’impressió, realitzarà un manteniment periòdic i es farà càrrec de canviar o reparar totes les peces, i fins i tot posarà la mà d’obra. En el cas que ja tinguis impressora, quan aquesta arribi al final de la seva vida, CATIM la substituirà per una altra impressora de les mateixes característiques o superior.

 

Com ho farem?

CATIM ha seleccionat, provat i adquirit una eina per a una gestió proactiva de les impressores (impressores, fotocopiadores i multifuncionals), amb el clar objectiu de millorar el servei que oferim als nostres clients, sense cap tipus de càrrec.

 

En què consisteix?

El sistema de CATIM identificarà qualsevol impressora independentment de la marca, model i on estigui instal·lada, d’aquesta manera podràs saber quin és l’estat d’aquesta en qualsevol moment. Aquest sistema analitzarà diariament les pàgines impreses, els nivells dels consumibles i les alertes tècniques, i amb tota aquesta informació,
serà capaç d’identificar les necessitats dels consumibles i detectar les possibles avaries de forma immediata.

 

Objectiu

El nostre objectiu és proporcionar una millora en el servei als nostres clients:

1. Mantenint operatives les seves impressores el màxim de temps possible.
2. Facilitant el treball de manteniment.
3. Reduint costos.

 

Avantatges

• Antelació. Detecta els dies que falten perquè s’esgoti el tòner.
• Estalvi. Eliminar estocs locals de tòners, i el cost que suposa.
• Prevenció. Rebre els consumibles amb suficient antelació perquè disposis del recanvi quan sigui necessari.
• Seguretat. Rebre alarmes de manteniment que puguin permetre anticipar-se a possibles avaries.

Què inclou el servei "Preu Per Còpia"?

- Impressores 
- Fusibles 
- Kit de manteniment
- Neteja de les impressores
- Desplaçaments tècnics
- Reparacions
- Tòners

Servei REPARACIONS

Posem a la teva disposició el nostre personal tècnic més qualificat; si tens problemes amb la teva impressora, ja sigui de tecnologia làser o tinta, podem ser la teva solució. Reparacions, revisió d'equip, posada a punt... som el teu servei tècnic!

 

Pas 1

Es realitza un diagnòstic prèvi per valorar la magnitud de l'averia, es realitza un pressupost incloent la mà d'obra i els possibles rencanvis si fos necessàri, i es valora juntament amb el client. Degut al baix cost de les impressores, en cas de problemes degut a l'ús dels components que encareixin excessivament la reparació, es desaconsellaria portar-la a terme.

 

Pas 2

El sistema de CATIM identificarà qualsevol impressora independentment de la marca, model i on estigui instal·lada, d’aquesta manera podràs saber quin és l’estat d’aquesta en qualsevol moment. Aquest sistema analitzarà.