Enviaments

en 24-48h.

Opció de recollir en botiga.

Tens dubtes? Parlem! T'ajudem a trobar la teva referència?

T'oferim un producte propi de la millor qualitat.

Subscriu-te a les nostres ofertes,

promocions i novetats! 

BROTHER
CANON
EPSON
HP
OKI
SAMSUNG
KYOCERA
RICOH
LEXMARK

On som

Vic

Vic 2

La Garriga

Barcelona

Vilafranca

Lleida

Manresa

Girona

Mollet

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

- Gestor de residus autoritzat per la Generalitat de Catalunya.

Subscriu-te a les nostres ofertes

© 2019 by CATIM Catalana d'impressió

  • Catim

Els problemes més habituals

Un nombre molt elevat dels usuaris d'ordinadors ha experimentat problemes a l'hora de realitzar un treball d'impressió. Embussos de paper, tinta que apareix borrosa sobre el foli, errors de xarxa... els contratemps que poden sorgir en aquest terreny són múltiples.


A continuació us mostrem alguns dels errors més freqüents, i us proporcionem alguns senzills tips tècnics per solventar-los.Encallament de paper

Que el paper es quedi encallat és un clàssic. Aquest taponament pot originar-se per diverses causes. Un material inadequat per a aquesta impressora, carregar de forma errònia la safata o uns corrons amb acumulacions de brutícia són algunes de les raons més comunes. Si les obstruccions de paper es repeteixen freqüentment, és possible que sigui perquè el paper utilitzat té un gruix excessiu o perquè la impressora està col·locada en una superfície desnivellada.


Per eludir aquestes traves, és fonamental escollir amb cura un paper compatible amb la vostra impressora. També cal revisar l'estat dels corrons amb certa periodicitat per comprovar que estiguin nets. En cas que aquestes peces estiguin gastades, s'han de reemplaçar. Un altre problema que solen donar les impressores de forma habitual és agafar dos folis en lloc d'un.


La clau per solucionar aquest obstacle és al coixinet. Aquest element és l'encarregat de separar les fulles i quan es produeixen aquest tipus de problemes és perquè està deteriorat.


Impressió de mala qualitat

Les impressions difuminades són altres successos habituals a l'hora d'efectuar aquesta mena de treballs. Solen ocórrer quan el tòner està a punt d'esgotar-se o si el mode d'impressió triat és l'econòmic.


Per la seva banda, els caràcters borrosos solen ser que el paper presenta humitat, si la impressora és làser. En el cas de les d'injecció de tinta, la causa més probable és que l'equip no admeti el paper emprat.


Configuració errònia

A qui no li ha aparegut el conegut missatge d'impressora no està disponible? Una mala configuració del port sol aquestes darrere d'aquesta fallada. Un cable danyat o que la impressora estigui apagada o fora de servei poden ser altres causes usuals que portin a que es mostri aquest missatge.


Aquests i d'altres són els problemes que les nostres impressores ens poden donar. Per sort, a Catim no se'ns escapa res, i parlem el seu idioma a la perfecció.


Tens dubtes? Problemes tècnics? Demana'ns assessorament, som experts en impressores!#tipstècnics #catim

30 vistas